Beginnen met crypto: in 3 stappen!

Yes! Je hebt de eerste stap gezet om te beginnen met crypto! Maar waar begin je? Er is op het internet zoveel informatie te vinden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij hieronder in drie eenvoudige stappen uitgelegd hoe jij een start kunt maken met crypto. Weet je al zeker dat je verder wilt met crypto? Bekijk dan ons aanbod of join onze VIP-community!

Starten met crypto
Crypto traden

Stap 1: je eerste crypto kopen

Om te beginnen met crypto zul je een aantal accounts moeten aanmaken op verschillende platformen. Te beginnen met een account op Bitvavo. Dit is namelijk voor Nederlanders een van de makkelijkste, snelste en betrouwbaarste manieren om cryptocurrency te kopen. Bitvavo is de bekendste exchange van Nederland en werkt ontzettend gemakkelijk. Zodra je een account hebt bij Bitvavo kun je gemakkelijk jouw eerste bitcoin, ethereum of andere cryptocurrency kopen. 

Zie hier onze volledige uitleg van Bitvavo.

Stap 2: maak een exchange-account

Bitvavo is voor beginners een heel fijn platform om mee te werken en je kunt er gemakkelijk je euro’s om te wisselen voor cryptovaluta en visa versa. Wanneer je echter wat vaker of met meer volume gaat traden, is het verstandig om naar andere exchanges te kijken. Bitvavo is namelijk erg duur in vergelijking met andere exchanges.

Enkele voorbeelden van goede exchanges zijn:
Binance
Kraken
ByBit

Over ons
Crypto grafiek

Stap 3: handel in cryptocurrency’s

In deze laatste en moeilijkste stap ga je zelf op onderzoek doen naar de verschillende cryptocurrency’s. Wat is de reden dat je een bepaalde cryptocurrency koopt? Heb je onderzoek gedaan naar het team achter het project? En hoe zijn de tokenomics ingericht? 

Geef jezelf een voorsprong!
Starten met crypto is lastig. Daarom hebben wij al onze kennis en ervaringen samengevoegd in onze verschillende cursussen. Daarmee bespaar je jezelf enorm veel tijd en maak je niet de fouten die de meeste beginners maken.

Bekijk hier ons aanbod cursussen of join onze VIP-community!