VIP Crypto Community

(Binnenkort beschikbaar)

Onze VIP crypto community is de ideale plek voor het krijgen van koop- en verkoopsignalen, om je vaardigheden als trader te verbeteren en om je netwerk uit te breiden. Wij gebruiken onze ervaringen in de financiële markten en in de cryptomarkt om jou een voorsprong op andere investeerders te geven. Dit scheelt jou ontzettend veel tijd en zo zorgen we er samen voor dat je niet dezelfde fouten maakt die de meeste (beginners) maken.

Op zoek naar een onlinecursus? Bekijk hier het aanbod!

Crypto uitleg
Crypto grafiek

Wat krijg je?

Bij aanschaf van het VIP-community abonnement krijg je toegang tot onze besloten groep op Discord. In deze crypto community tref je vele andere crypto enthousiastelingen en word je overgoten met informatie. Naast de community-chats krijg je toegang tot de volgende subkanalen:

  • Trade set-ups – dagelijks trade set-ups van community admins;
  • Records – resultaten van trade set-ups van community admins en -members;
  • Marktupdates – marktupdates over vorige en komende week;
  • Crypto nieuws – nieuwsfeiten die op dat moment spelen;
  • Educatie – leer over crypto uit talloze interessante artikelen.

*Let op: investeren in crypto brengt risico met zich mee! Ondanks onze jarenlange ervaring kan het helaas voorkomen dat wij niet bij het rechte eind hebben. Bitfolio is geen financieel adviseur en de inhoud van de VIP-community dient als informatieve en educatieve content gezien te worden. Wanneer de markt tegen onze signalen in beweegt zullen wij dit zo snel mogelijk communiceren met de community zodat eventuele verliezen beperkt blijven.

Hoe werkt het?

Voordat je toegang kunt krijgen tot onze VIP crypto community dien je een account aan te maken bij chatdienst Discord. Zodra je een account hebt bij Discord kun je het abonnement aanschaffen en jouw Discord-gebruikersnaam inclusief hashtag (voorbeeld: Username#1234) via de bestelnotities in je winkelmand aan ons door te geven. Vervolgens geven wij jou binnen 1-2 werkdagen toegang tot de crypto community en krijg je de juiste rol toegewezen (fish, shark of whale).

Discord logo

Abonnementen  

Hieronder staan de verschillende abonnementen. Je kunt kiezen tussen een maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks abonnement. Elk abonnement heeft zijn eigen status in Discord, maar er zijn verder geen verschillen tussen de abonnementen.

Fish

29

Per Maand Coming soon!

 

COMING SOON

Shark 1 maand gratis!

149

Per 6 maandenComing soon!

 

COMING SOON

Whale 2 maanden gratis!

299

Per 12 maanden Coming soon!

 

COMING SOON