Kennisbank: crypto tools

Op deze pagina behandelen we verschillende crypto tools. Van een tool om alle funding rates van bekende exchanges te bekijken tot portfoliotrackers.

Wil je leren hoe je winstgevend kunt traden? Kijk dan eens naar onze onlinetradingcursussen, of kom langs voor een klassikale cursus!

Terug naar kennisportaal
Crypto updates

Introductie crypto tools

Er bestaan binnen crypto een heleboel handige tools om het leven een stukje makkelijker te maken. Wat dacht je van een portfoliotracker, zodat je niet steeds de totale waarde van je wallet hoeft uit te rekenen? Of een platform waarmee je inzichten krijgt in alle populaire DeFi-blockchains?

Hieronder geven we je een aantal voorbeelden van de handigste tools. De tools zijn onderverdeeld in tools voor Trading Tools, Decentralized Finance, Social Media, Portfoliotrackers en Overig. Mocht er volgens jou een tool vergeten, horen we dat graag! Klik op het logo van Telegram om jouw suggestie te delen in onze gratis community!

Trading Tools

TradingView

TradingView is een gratis platform met real-time informatie over de koersgrafieken van bekende financiële producten en cryptocurrency’s. Het platform is voor veel traders onmisbaar. Om je opweg te helpen hebben we een handleiding geschreven. Hierin bespreken we de functies van TradingView, leggen we de integratie met brokers aan je uit en laten we zien hoe je kunt oefenen met TradingView.

Zie handleiding

Coinglass

Okotoki

LookIntoBitcoin

Decentralized Finance

DeBank

Met DeBank krijg je gemakkelijk inzicht in je eigen web3 wallet (bijv. MetaMask), of die van anderen. Je kunt precies zien op welke chains een adres zijn funds heeft staan. Ook kun je bijvoorbeeld zien welke van die funds gebruikt worden in liquidity pools.

 

Bekijk DeBank hier

Nanoly

Met Nanoly heb je live inzicht in de beste beschikbare DeFi vaults. Je kunt op vrijwel elke chain zien welke protocollen de beste yields genereren.

Bekijk Nanoly hier

DeFiLlama

Met DeFiLlama krijg je inzichten in alle populaire blockchains. Zo kun je in één overzicht zien welk protocol de meeste total value locked (TVL) heeft, welk protocol de beste yield biedt en krijg je toegang tot nog veel meer informatie.

Bekijk DeFiLlama hier

Social media

Bitfolio Community (Telegram)

Join onze gratis community op Telegram! In deze chat wordt dagelijks gesproken over alles wat met crypto te maken heeft. Krijg calls van andere traders of ga in gesprek over actuele onderwerpen. Je bent meer dan welkom!

Join de gratis community

Market News Feed (Telegram)

Market News Feed is een feed op Telegram die automatisch belangrijke nieuwsfeiten post. Gebeurt er iets in de wereld? Grote kans dat Market News Feed er als eerste iets over post.

Bekijk Market News Feed op Telegram

Unfolded

Voor de laatste grote ontwikkelingen binnen crypto ga je naar Unfolded. Van informatie over de open interest in Bitcoin tot aan uitspraken van een belangrijke rechtszaak.

Bekijk Unfolded op Twitter of op Telegram.

Portfoliotrackers

CoinStats

CoinStats is een overzichtelijke app waarmee je gemakkelijk je portfolio kunt bijhouden. Je kunt aan CoinStats ook je DeFi-wallet toevoegen, waardoor je niet steeds handmatig transacties hoeft toe te voegen. CoinStats werkt met de meeste coins en tokens op het ethereumnetwerk of op de Binance Smart Chain. Na het koppelen van je DeFi-wallet kun je zelfs vanuit de app traden.

Bekijk de website van CoinStats hier

Of klik hieronder om de app te bekijken in jouw favoriete appstore.
Download on the AppStoreGet it on Google Play