Webinar traden

Deze gratis webinar traden is ideaal voor beginners die willen kijken of traden iets voor hen is! Tijdens deze webinar traden leer je de beginselen van het traden, technische analyse en de risico’s van traden. De webinar zal gehouden worden via Google Meet, zodat je geen software hoeft te downloaden.

Ben je meer geïnteresseerd in crypto? Bekijk dan ons aanbod cryptocursussen!

Webinar traden

Maak een reservering

 

Laden...

 

Welke onderwerpen komen aan bod?

Wat is traden?

In de webinar nemen we je mee in de wereld van het traden. We laten zien welke financiële producten er zijn om in te handelen en bespreken wat je nodig hebt om te kunnen beginnen met traden.

Risico-management

Het is voor een trader ontzettend belangrijk om risicomanagement toe te passen tijdens het traden. Dit is het proces waarbij de trader risico's calculeert of inschat en daarmee zijn positiegrootte bepaald. In de webinar laten we zien hoe een trader zijn risico kan inperken.

Trading-psychologie

Psychologie is een belangrijk aspect van succesvol handelen. De emoties van een trader kunnen namelijk van grote invloed zijn op de beslissingen die hij of zij neemt. We bespreken de vormen van emotie en hoe een trader deze onder controle kan houden, zodat jij deze fouten niet maakt.

Technische analyse

Technische analyse is een methode om trends in de financiële markten te identificeren en te voorspellen. Dit doen traders op basis van historische data. In de webinar gaan we dieper in op technische analyse en geven we enkele voorbeelden.

Is traden iets voor mij?

Traden is simpelweg niet voor iedereen weggelegd. Als laatste onderdeel van de webinar bespreken we de kenmerken van een trader, zodat je zelf een inschatting kunt maken of traden bij jou past.

Wat weet ik na de gratis webinar?

De gratis webinar zal je inzicht geven in de wereld van traden. De host verteld over de producten waarmee je kunt handelen tot de manieren waarop je je risico’s kunt beperken. We zullen ook ingaan op hoe psychologische factoren invloed kunnen hebben op het succes van een trader en hoe technische analyse gebruikt kan worden om koersbewegingen te voorspellen. Dit alles geeft je een goed beeld of traden daadwerkelijk bij je past. Schrijf je nu in om hierachter te komen!

De webinar duurt ongeveer 45 minuten en vindt plaats in de avond.

Hoe ziet het verloop van de webinar traden eruit?

1. Introductie

In de introductie stelt onze host zich aan je voor en vertelt over zijn achtergrond en affectie met traden. Ook geeft hij een korte uitleg over wat Bitfolio voor bedrijf is en wat we precies doen.

2. Wat is traden?

In deze sectie bespreken we wat traden precies inhoudt. We laten zien welke financiële producten er zijn om in te handelen en welke risico’s traden met zich meebrengt.

3. Past traden bij mij?

Of traden bij je past, ligt aan een aantal verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan stressbestendigheid, geduld en het onder controle kunnen houden van je emoties. In deze sectie bespreken we of traden iets voor jou is.

4. Hoe trade een professionele trader?

Of traden bij je past, ligt aan een aantal verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan stressbestendigheid, geduld en het onder controle kunnen houden van je emoties. In deze sectie bespreken we of traden iets voor jou is.

5. Ruimte voor vragen

Heb je vragen naar aanleiding van wat er in de webinar gezegd is, of had je op voorhand al wat vragen opgeschreven? Dan is het nu de tijd om deze te stellen! We beantwoorden graag al je vragen over traden en alles wat daarbij komt kijken.

6. Afsluiting

We nemen u mee in de wereld van talloze soorten cryptocurrency. Welke kiest u? We vertellen u welke criteria van belang zijn bij uw keuze en waar u meer informatie kunt vinden over verschillende cryptocurrency projecten.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

020-2441812