Over Bitfolio 

Met Bitfolio leer je op je eigen tempo over cryptocurrency en blockchain en leer je crypto traden. Dit doen we met de kennis en ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd. We zijn namelijk sinds 2009 actief aan het traden op de financiële markten. Onze affiniteit met traden en onze interesse in de financiële markten heeft ervoor gezorgd dat we al vroeg met crypto zijn begonnen. Bitfolio is gestart in 2017 met de missie om crypto en crypto traden toegankelijk te maken voor iedereen. We zijn gespecialiseerd in technische analyse en hebben met onze kennis een eigen beproefde tradingstrategie ontwikkeld. Deze expertise bieden we aan in de vorm van onze onlinetradingcursus, klassiekale cursussen en via onze VIP-community.

We kiezen er bewust niet voor om ons te gedragen als ‘crypto cowboys’ omdat we heilig geloven in kwaliteit boven kwantiteit. Geen show-off op sociale media, maar echt tijd steken in de begeleiding van onze klanten. Geen succesverhalen over hoe veel we met een trade hebben verdiend, maar focus op het verbeteren van jouw vaardigheden als crypto trader.

Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Starten met crypto
Crypto traden

Over de oprichter

Robin is de oprichter van Bitfolio en is al sinds 2009 actief op de financiële markt. Hij heeft zich hier gespecialiseerd in het handelen met verschillende derivaten zoals opties en futures via zelf ontwikkelde handelsstrategieën. Deze affiniteit voor de financiële markt heeft ervoor gezorgd dat hij sinds 2016 actief is met cypto traden en het investeren in de crypto markt.  Omdat Robin het leuk vindt om mensen te helpen en zijn passie wilt delen is hij Bitfolio begonnen!

Robin heeft Economie & Finance gestuurd op de Universiteit van Amsterdam. Daarna heeft hij veel werkervaring opgedaan in de financiële wereld. Hij is zijn carrière gestart als broker bij het internationale brokers bedrijf LYNX, hij heeft hier ruim 4 jaar gewerkt en is daarna gaan werken binnen het traditionele Asset Management. Dit heeft hij gedaan bij NN Investment partners, een Asset Manager met ruim 300 miljard onder beheer. Kort geleden is NN Investment Partners overgenomen door de prestige bank Goldman Sachs.

Inmiddels richt Robin zich al geruime tijd volledig op ondernemen en het verbeteren van zijn handelsstrategieën. Naast Bitfolio is Robin ook bezig met het oprichten van AFM gereguleerd investeringsfonds. Deze zal naar verwachting eind 2022 live gaan.