Groepscursus traden

Welkom bij onze groepscursus traden in klassikale setting! Ben je geïnteresseerd om de fijne kneepjes van de handel in financiële markten te leren? Zoek je naar een effectieve manier om jezelf te ontwikkelen als trader? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Heb je liever persoonlijke begeleiding? Ga dan voor de 1-op-1 consult!

Maak een reservering

Laden...

Welke onderwerpen komen aan bod?

Je zult leren hoe marktdata analyseert, hoe je een trading plan opstelt en hoe je effectief kunt handelen in crypto, forex, grondstoffen en andere instrumenten.

De klassikale cursus bestaat niet enkel uit theorie, je zult ook tijd hebben om jezelf te verdiepen door middel van oefeningen, cases, of via gedachten uitwisselen met andere studenten. Hierdoor krijg je de gelegenheid om de geleerde materialen te implementeren in de praktijk, en de theorie toe te passen. Daarnaast krijg je toegang tot onze ‘Premium online trading cursus’ zodat je thuis op eigen tempo kan verder leren.

Onze cursus zal zich richten op het ontwikkelen van jouw vaardigheden en zelfvertrouwen als trader, waardoor je in staat zal zijn om op een verantwoorde manier te handelen op de financiële markten.

Marktdata analyseren

We starten met een heldere uitleg over marktdata en hoe je marktdata analyseert. Hierbij leggen we de verschillende vormen van marktdata aan je uit en benoemen we de voor- en nadelen per methode.

Tradeplan opstellen

In een tradeplan staan de doelstellingen, strategieën en het risicomanagement van een trader. Het tradeplan helpt de trader om beslissingen te nemen en daarmee consistent te kunnen handelen, ongeacht de marktomstandigheden. In de cursus helpen we je eigen tradeplan op te stellen.

Effectief handelen

Vervolgens vertellen we meer over het succesvol behalen van rendement. We laten je stap voor stap enkele beproefde strategieën zien om te kunnen handelen in verschillende financiële producten.

Psychologie

Psychologie is een enorm belangrijk onderdeel van het traden. In de cursus besteden we aandacht aan de veelvoorkomende psychologische uitdagingen waar elke trader mee te maken krijgt.

Technische analyse

Technische analyse is een belangrijk onderdeel van deze cursus. Het is het toepassen van verschillende technieken om toekomstige prijsacties te voorspellen. In dit onderdeel van de cursus leren we je een beproefde strategie om succesvol te kunnen traden.

Wat weet ik na de groepscursus traden?

Onze groepscursus traden is speciaal ontworpen voor beginnende traders die geen of weinig ervaring hebben met trading. Tijdens de cursus zul je in kleine groepen les krijgen van ervaren traders die je de basisprincipes van trading zullen uitleggen. Ook worden platformen zoals Binance en LYNX toegelicht.

Onze cursus wordt gehouden nabij het Museumplein in Amsterdam. We zijn er zeker van dat onze klassikale trading cursus de perfecte start zal zijn voor jouw trading carrière!

Hoe ziet het verloop van de dag eruit?

Introductie

Tijdens de introductie stelt onze host zich aan je voor en vertelt over zijn achtergrond en affectie met traden. Ook geeft hij een korte uitleg over wat Bitfolio voor bedrijf is en wat we precies doen. Na een korte voorstelronde beginnen we met de cursus.

Wat is traden?

Tijdens het eerste onderdeel van de cursus bespreken we het concept van traden. We geven een overzicht van de financiële producten die beschikbaar zijn om in te handelen en beschrijven de bijkomende risico’s van het traden.

Psychologie

Elke trader krijgt te maken met psychologische uitdagingen. In dit onderdeel van de cursus komen de verschillende uitdagingen aan bod en bespreken we hoe je deze het beste kunt vermijden.

Effectief handelen

Vervolgens gaan we verder met het bespreken van het realiseren van opbrengsten. We bespreken enkele beproefde strategieën om succesvol te kunnen beleggen in financiële instrumenten. Technische analyse is een belangrijk onderdeel van deze cursus. Het is het toepassen van verschillende technieken om toekomstige prijsacties te voorspellen. In dit onderdeel van de cursus leren we je een beproefde strategie om succesvol te kunnen traden.

Opstellen tradeplan

Om succesvol te kunnen traden is geduld, consistentie en een plan nodig. Dat laatste noem je een tradeplan. Hierin staan de doelstellingen, strategieën, het risicomanagement en bepaalde procedures van de trader vastgelegd. Het plan is bedoeld om jou als trader te helpen beslissingen te nemen en consistent te handelen, ongeacht marktomstandigheden.

Afsluiting

We nemen u mee in de wereld van talloze soorten cryptocurrency. Welke kiest u? We vertellen u welke criteria van belang zijn bij uw keuze en waar u meer informatie kunt vinden over verschillende cryptocurrency projecten.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

020-2441812