Groepscursus traden

Welkom bij onze groepscursus traden in klassikale setting!

Ben je geïnteresseerd om de fijne kneepjes van de handel in financiële markten te leren? Zoek je naar een effectieve manier om jezelf te ontwikkelen als trader? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Heb je liever persoonlijke begeleiding? Ga dan voor de 1-op-1 consult!

Maak een reservering

Laden...

Welke onderwerpen komen aan bod?

Je zult leren hoe marktdata analyseert, hoe je een trading plan opstelt en hoe je effectief kunt handelen in crypto, forex, grondstoffen en andere instrumenten.

De klassikale cursus bestaat niet enkel uit theorie, je zult ook tijd hebben om jezelf te verdiepen door middel van oefeningen, cases, of via gedachten uitwisselen met andere studenten. Hierdoor krijg je de gelegenheid om de geleerde materialen te implementeren in de praktijk, en de theorie toe te passen. Daarnaast krijg je toegang tot onze ‘Premium online trading cursus’ zodat je thuis op eigen tempo kan verder leren.

Onze cursus zal zich richten op het ontwikkelen van jouw vaardigheden en zelfvertrouwen als trader, waardoor je in staat zal zijn om op een verantwoorde manier te handelen op de financiële markten.

Blockchain technologie

We starten met een heldere uitleg over blockchain technologie en de verschillende toepassingen in relatie tot cryptocurrency. We werpen ook een blik op de toekomst, gebaseerd op onderzoek van een gerenommeerd onderzoeksbureau.

Kopen en veilig bewaren

Er zijn veel verhalen bekend van mensen die hun cryptocurrency kwijt raakten. We leren je alles over het veilig bewaren en de verschillende cryptowallets. Ook het kopen en verkopen van bitcoin en andere cryptocurrency op exchanges komen aan bod.

Rendement
verhogen

Vervolgens vertellen we meer over het behalen van rendement. We laten je, stap voor stap, enkele beproefde strategieën zien zoals het handelen met bitcoin-futures en risicomanagement.

Projecten
analyseren

Er zijn talloze soorten cryptocurrencies. Welke kiest u? We vertellen u welke criteria van belang zijn bij uw keuze en waar u meer informatie kunt vinden over verschillende cryptocurrencies.

Voorbeeld portefeuilles

We sluiten af met het neusje van de zalm: een aantal goed presterende voorbeeldportefeuilles, samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring met de meest belovende cryptocurrencies.

Wat weet ik na de groepscursus traden?

Onze groepscursus traden is speciaal ontworpen voor beginnende traders die geen of weinig ervaring hebben met trading. Tijdens de cursus zul je in kleine groepen les krijgen van ervaren traders die je de basisprincipes van trading zullen uitleggen. Ook worden platformen zoals Binance en LYNX toegelicht.

Onze cursus wordt gehouden nabij het Museumplein in Amsterdam. We zijn er zeker van dat onze klassikale trading cursus de perfecte start zal zijn voor jouw trading carrière!

Hoe ziet het verloop van de dag eruit?

Blockchaintechnologie & toepassingen 10:00 - 11:15

We starten met een heldere uitleg over blockchaintechnologie en de verschillende toepassingen in relatie tot cryptocurrency. We werpen ook een blik op de toekomst, gebaseerd op onderzoek van een gerenommeerd onderzoeksbureau.

Kopen en verkopen van cryptocurrency 11:15 - 12:15

We laten u zien hoe u cryptocurrency kunt kopen en verkopen op verschillende exchanges. We leggen alles visueel uit en maken gebruik van overzichtelijke schema’s en stappenplannen.

Veilig bewaren cryptocurrency 12:30 - 13.15

Er zijn veel verhalen bekend van mensen die hun cryptocurrency kwijt raakten. Hoe houdt u de controle? U leert alles over hot (online) en cold (offline) storage en de beste cryptocurrency wallets.

Lunch13:15 - 14.00

Geniet van onze uitgebreide en gezonde lunch en het uitzicht over Amsterdam.

Rendement verhogen 14:00 - 14:45

Vervolgens gaan we in op het behalen van rendement. We laten u, stap-voor-stap, een aantal beproefde strategieën zien zoals het handelen met bitcoin futures, het deelnemen aan ico’s en risico management.

Projecten analyseren 14:30 - 16:00

We nemen u mee in de wereld van talloze soorten cryptocurrency. Welke kiest u? We vertellen u welke criteria van belang zijn bij uw keuze en waar u meer informatie kunt vinden over verschillende cryptocurrency projecten.

Voorbeeldportefeuilles 16:00 - 16.45

Het neusje van de zalm: we laten u een aantal goed presterende portefeuilles zien, samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring met de meest belovende cryptocurrency projecten.

Borrel 16:45 - 18:00

We sluiten de dag af met een hapje en drankje. Praat met ons na over uw opgedane kennis en ga verrijkt naar huis.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

020-2441812