Crypto Groepscursus

De crypto groepscursus is ideaal voor beginners! Tijdens de groepscursus leer je in groepsverband de basics van crypto, maak je een eigen account aan op een bekende exchange en koop je je eerste crypto. De cursussen worden gehouden op onze cursuslocatie nabij het Museumplein in Amsterdam.

Heb je liever persoonlijke begeleiding? Ga dan voor de 1-op-1 consult!

Maak een reservering

Laden...

Welke onderwerpen komen aan bod?

Blockchain technologie

We starten met een heldere uitleg over blockchain technologie en de verschillende toepassingen in relatie tot cryptocurrency. We werpen ook een blik op de toekomst, gebaseerd op onderzoek van een gerenommeerd onderzoeksbureau.

Kopen en veilig bewaren

Er zijn veel verhalen bekend van mensen die hun cryptocurrency kwijt raakten. We leren je alles over het veilig bewaren en de verschillende cryptowallets. Ook het kopen en verkopen van bitcoin en andere cryptocurrency op exchanges komen aan bod.

Rendement
verhogen

Vervolgens vertellen we meer over het behalen van rendement. We laten je, stap voor stap, enkele beproefde strategieën zien zoals het handelen met bitcoin-futures en risicomanagement.

Projecten
analyseren

Er zijn talloze soorten cryptocurrencies. Welke kiest u? We vertellen u welke criteria van belang zijn bij uw keuze en waar u meer informatie kunt vinden over verschillende cryptocurrencies.

Voorbeeld portefeuilles

We sluiten af met het neusje van de zalm: een aantal goed presterende voorbeeldportefeuilles, samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring met de meest belovende cryptocurrencies.

Wat weet ik na de crypto groepscursus?

Na deze dag vol informatie en inspiratie weet je de basics van crypto en kun je eerste stappen maken om technische analyse toe te passen. Ook heb je een account gemaakt bij een bekende exchange en weet je hoe deze exchange werkt. Daarnaast weet je het verschil tussen een hot wallet en een cold wallet en heb je een eerste hot wallet aangemaakt. Je weet een aantal strategieën om je rendement te kunnen verhogen en je weet hoe je projecten het beste kunt analyseren. Ook heb je verschillende portefeuilles ingezien.

Hoe ziet het verloop van de dag eruit?

Blockchaintechnologie & toepassingen 10:00 - 11:15

We starten met een heldere uitleg over blockchaintechnologie en de verschillende toepassingen in relatie tot cryptocurrency. We werpen ook een blik op de toekomst, gebaseerd op onderzoek van een gerenommeerd onderzoeksbureau.

Kopen en verkopen van cryptocurrency 11:15 - 12:15

We laten u zien hoe u cryptocurrency kunt kopen en verkopen op verschillende exchanges. We leggen alles visueel uit en maken gebruik van overzichtelijke schema’s en stappenplannen.

Veilig bewaren cryptocurrency 12:30 - 13.15

Er zijn veel verhalen bekend van mensen die hun cryptocurrency kwijt raakten. Hoe houdt u de controle? U leert alles over hot (online) en cold (offline) storage en de beste cryptocurrency wallets.

Lunch13:15 - 14.00

Geniet van onze uitgebreide en gezonde lunch en het uitzicht over Amsterdam.

Rendement verhogen 14:00 - 14:45

Vervolgens gaan we in op het behalen van rendement. We laten u, stap-voor-stap, een aantal beproefde strategieën zien zoals het handelen met bitcoin futures, het deelnemen aan ico’s en risico management.

Projecten analyseren 14:30 - 16:00

We nemen u mee in de wereld van talloze soorten cryptocurrency. Welke kiest u? We vertellen u welke criteria van belang zijn bij uw keuze en waar u meer informatie kunt vinden over verschillende cryptocurrency projecten.

Voorbeeldportefeuilles 16:00 - 16.45

Het neusje van de zalm: we laten u een aantal goed presterende portefeuilles zien, samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring met de meest belovende cryptocurrency projecten.

Borrel 16:45 - 18:00

We sluiten de dag af met een hapje en drankje. Praat met ons na over uw opgedane kennis en ga verrijkt naar huis.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

020-2441812