Zelf leren handelen in cryptocurrency

De cryptocurrency cursussen zijn ideaal voor beginners! De cursussen worden gehouden op onze cursuslocatie nabij het Museumplein met ruimte voor persoonlijke aandacht. Na slechts 1 dag zelf aan de slag! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Dag cursus cryptocurrency

Blockchaintechnologie & toepassingen 10:00 - 11:15

We starten met een heldere uitleg over blockchaintechnologie en de verschillende toepassingen in relatie tot cryptocurrency. We werpen ook een blik op de toekomst, gebaseerd op onderzoek van een gerenommeerd onderzoeksbureau.

Kopen en verkopen van cryptocurrency 11:15 - 12:15

We laten u zien hoe u cryptocurrency kunt kopen en verkopen op verschillende exchanges. We leggen alles visueel uit en maken gebruik van overzichtelijke schema’s en stappenplannen.

Veilig bewaren cryptocurrency 12:30 - 13.15

Er zijn veel verhalen bekend van mensen die hun cryptocurrency kwijt raakten. Hoe houdt u de controle? U leert alles over hot (online) en cold (offline) storage en de beste cryptocurrency wallets.

Lunch13:15 - 14.00

Geniet van onze uitgebreide en gezonde lunch en het uitzicht over Amsterdam.

Rendement verhogen 14:00 - 14:45

Vervolgens gaan we in op het behalen van rendement. We laten u, stap-voor-stap, een aantal beproefde strategieën zien zoals het handelen met bitcoin futures, het deelnemen aan ico’s en risico management.

Projecten analyseren 14:30 - 16:00

We nemen u mee in de wereld van talloze soorten cryptocurrency. Welke kiest u? We vertellen u welke criteria van belang zijn bij uw keuze en waar u meer informatie kunt vinden over verschillende cryptocurrency projecten.

Voorbeeldportefeuilles 16:00 - 16.45

Het neusje van de zalm: we laten u een aantal goed presterende portefeuilles zien, samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring met de meest belovende cryptocurrency projecten.

Borrel 16:45 - 18:00

We sluiten de dag af met een hapje en drankje. Praat met ons na over uw opgedane kennis en ga verrijkt naar huis.

Kosten

De cursus kost 299 euro inclusief btw. Een uitgebreide lunch, koffie/thee en een borrel zijn inbegrepen. Ook ontvangt u onze publicatie over de aankoop en opslag van cryptocurrency.

Tijden

De cursus vindt op zaterdag of zondag van 10.00 uur tot 17.30 uur plaats. Kijk voor de beschikbare cursusdata onder ‘aanmelden voor cursus’. 

Heeft u specifieke wensen of wilt u met een eigen groep komen, neem dan contact met ons op.

Na deze cryptocurrency cursus:
  • Snap ik de basis blockchain technologie
  • Snap ik wat Bitcoin & altcoins zijn
  • Heb ik cryptocurrency wallets aangemaakt
  • Kan ik crypto kopen & verkopen
  • Kan ik een portefeuille beheren tijdens verschillende marktcyclussen
  • Kan ik fundamentele analyse toepassen
  • Kan ik technische analyse toepassen

Locatie & bereikbaarheid

Locatie

De cursus wordt gegeven in hartje Amsterdam, nabij het Museumplein, met een prachtig uitzicht over de stad. Onze cursuslocatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Adres
Ruysdaelstraat 49 A1 – 5e etage
1071 XA Amsterdam

Bereikbaarheid

OV
Tramlijn 16 en 24 (uitstappen halte Ruysdaelstraat).
Tramlijn 3, 5, 12 en 24 (uitstappen halte Roelof Hartplein).

Auto
Voor de deur van ons pand kunt u betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage vindt u onder Albert Heijn op het Museumplein (Van Baerlestraat 33B). U loopt in 7 minuten naar de cursuslocatie.

Blockchain technologie

We starten met een heldere uitleg over blockchain technologie en de verschillende toepassingen in relatie tot cryptocurrency. We werpen ook een blik op de toekomst, gebaseerd op onderzoek van een gerenommeerd onderzoeksbureau.

Kopen en veilig bewaren

Er zijn veel verhalen bekend van mensen die hun cryptocurrency kwijt raakten. We leren u alles over het veilig bewaren en de verschillende cryptowallets. Ook het kopen en verkopen van bitcoin en andere cryptocurrency op exchanges komen aan bod.

Rendement
verhogen

Vervolgens vertellen we meer over het behalen van rendement. We laten u, stap-voor-stap, een aantal beproefde strategieën zien zoals deelnemen aan ICO's, het handelen met bitcoin-futures en risicomanagement.

Projecten
analyseren

Er zijn talloze soorten cryptocurrencies. Welke kiest u? We vertellen u welke criteria van belang zijn bij uw keuze en waar u meer informatie kunt vinden over verschillende cryptocurrencies.

Voorbeeld portefeuilles

We sluiten af met het neusje van de zalm: een aantal goed presterende voorbeeldportefeuilles, samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring met de meest belovende cryptocurrencies. We laten u zien welke.