fbpx

Bitcoins kopen via Bitonic.nl

By september 26, 2018exchange

Bitcoin kopen met iDEAL op Bitonic.nl

 

⇒ Ga naar https://www.bitonic.nl.

Let op: voor bestellingen van boven de 50 euro per week moet u uw rekeningnummer verifiëren voordat bitcoins verstuurd kunnen worden. Dit proces is eenmalig en het doorlopen kost slechts enkele minuten. Gebruik hiervoor de volgende link: https://bitonic.nl/verification.

⇒ Klik op Bitcoins kopen (1).

⇒ Vul het gewenste aantal Bitcoins (2).

⇒ Klik op Kopen (3).Bitonic bitcoins kopen schermEr wordt om uw Bitcoinadres (4) gevraagd.

⇒ Plak op deze plek het door u gekopieerde bitcoinadres (bijvoorbeeld van blockchain.info). Het systeem geeft vervolgens met een vinkje aan of het door u opgeven adres correct is.

⇒ Kies uw Bank (5) en reken af via iDEAL.

U ontvangt de bitcoins direct op het door u opgegeven bitcoinadres.

Betaalscherm Bitonic bitcoins kopen

 

Inschrijven Cursus Cryptocurrency

Hoewel bij de samenstelling van deze publicatie de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Bitfolio aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele schade die uit het gebruik van gegevens uit deze handleiding zou kunnen voortvloeien.

Bitfolio maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

We gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in het globale gebruik van deze website. We kunnen niet zien wie u bent, we kunnen alleen (anonieme) individuele gebruikers onderscheiden om te zien wie wat doet en wie bijvoorbeeld terugkomt op de website.

Sluiten